Marek Ciszewski nowym dyrektorem Galerii Północnej

Zmiany na stanowisku dyrektora Galerii Północnej w Warszawie. GTC w Polsce mianowało na to stanowisko Marka Ciszewskiego, doświadczonego managera z blisko 25-letnim stażem

Warte fortunę sportowe fury zaparkowały w Galerii Północnej

Osiągają zawrotne prędkości, są symbolem luksusu, a do tego za ich kółkiem często można zobaczyć znanych sportowców, sławy Hollywood czy influencerów. Aż do 15 marca w Galerii Północnej trwa wystawa sportowych aut, które rozpalają wyobraźnię fanów motoryzacji

Galeria Północna notuje wzrost wskaźnika odwiedzin

Rośnie footfall Galerii Północnej. Tylko w styczniu br. obiekt odwiedziło aż o 4,7 proc. więcej klientów niż w analogicznym okresie przed rokiem. Tak dobry wynik umacnia trend zwyżkowy, jaki w Północnej obserwuje się od dłuższego czasu. W 2023 roku galeria zanotowała rok do roku wzrost footfall’u na poziomie 4,2 proc., a więc zbliżonym do podawanego dla całego rynku przez PRCH Footfall Density Index.

Łowcy vintage, szykujcie się. W niedzielę garażówka w Galerii Północnej

Tysiące używanych książek, ortaliony i cekiny z lat 80-tych oraz ukryte w kartonach dizajnerskie perełki za kilka złotych. Już w niedzielę do Galerii Północnej zawita wyprzedaż garażowa.

W Galerii Północnej powstał walentynkowy tunel pełen świateł

Specjalne koncerty, spektakle teatralne, stad-up’y, tematyczne seanse filmowe, a nawet wirtualny lot do Wenecji. W tym roku w Warszawie nie brakuje wydarzeń, dzięki którym można ciekawie spędzić Walentynki. Także warszawskie centra handlowe przygotowują atrakcje.